Vis enkelt innlegg
Gammel 29-07-09, 11:09   #1
LenaBeatrice
Seniormedlem
 
LenaBeatrice sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2009
Hvor: Ørje, Indre Østfold
Alder: 53
Innlegg: 1.213
LenaBeatrice begynner å bli godt kjentLenaBeatrice begynner å bli godt kjentLenaBeatrice begynner å bli godt kjentLenaBeatrice begynner å bli godt kjentLenaBeatrice begynner å bli godt kjentLenaBeatrice begynner å bli godt kjent

Kylling i saus av dill, fløte og creme f. : 3,15 karbo (grønt i tillegg)

Karbo i kyllingretten alene: 3,15
Karbo i hele måltidet: 5,7 gram

Til kyllingretten trenger du:

* Kylling etter ønske
* Hønsebuljong
* 1/2 dl vann
* 1 dl fløte
* 50 gram creme fraiche
* Hakket dill etter ønske
* Noen dråper sitron
* Pepper
* Ev. salt (buljongen inneholder salt, så smak først)

Fremgangsmåte:

Strimle kjøttet og stek det.
Ha på vannet og buljongen, maks en halv terning tror jeg. Jeg hadde på litt mere og det ble ganske salt.
La dette småkoke litt så buljongen løser seg opp.
Hell over fløten, la det koke sammen med kyllingen en liten stund før du har i creme fraiche.
Tilsett dill, pepper, noen få dråper sitron og ev. salt.
Jeg lot alt dette koke lett i panna til hele blandingen ble litt tykkere.
Her kan man sikkert bruke noe for å jevne sausen hvis man vil…jeg syntes ikke det var nødvendig.

Til dette brukte jeg 90 gram tomat og 30 gram agurk (tilsammen 2,55 gram karbo)

Fant oppskriften på dette i et gammelt svenskt ukeblad da jeg satt hos frisøren i dag. Jeg skrev opp ingrediensene bak på en gammel kvittering som jeg hadde i lommeboka :-)
Veldig god mat, dette skal jeg lage flere ganger!
Lite karbo også :-)

Vedlagte bilder
Filtype: jpg kylling med dill.JPG (68,5 KB, 25 visninger)
__________________
Minus 45 kilo med Atkins

Bloggen min (lavkarbomat, helse m.m)
Før bilder
Etter bilder
LenaBeatrice er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat