Fiskesuppe med reker
I dag laget jeg en fiskesuppe, som ble knallgod, så jeg har lyst til å dele den med dere.
400 g torsk
håndfull pillede reker
1/2 blomkål kuttet i småbiter
10 cm purreløk, finhakket
2 små sjalottløk
knivsodd chili (eller mer, det kommer an på hvor sterkt en liker det)
2 ts grov sort pepper
muskatnøtt
salt
persille fra hagen hvis du har
Kok opp vannet ha i 1/2 ts salt, chili og pepper. Ha i blomkål, purreløk og sjalottløk. La det koke 4-5 minutter. Ha i en pakke kremfløte. Når det er kokt opp tar du oppi fisken. Skru ned varmen og la det trekke 5-6 minutter (til fisken er kokt). Ha på rekene og persillen. Riv over litt muskat. Server. Nam!
Jeg hadde en god skje med creme fraiche på når jeg spiste den.
Sist redigert av Krøllerellerei : 01-08-09 kl 22:53.
Årsak: glemte ingredienser
|