Vis enkelt innlegg
Gammel 03-08-09, 20:11   #2
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Er disse matvarene greie?

Svarer deg i rødt.

Opprinnelig lagt inn av annama, her.

Milda Mat fra Sverige inneholder 15 % fett og 2,5 gr karbohydrat.
Det er en matfløte - er den ok?
Joda, men jeg ville nok valgt kremfløte framover! Mer fett og mindre behandling.

Vi har i lengre tid brukt Arlas (også fra Sverige) smør og -olivsolje(flaske med flytende...).
0,5 gr karbohydrat per 100 gram - må vel være bra??
Olivenolje egner seg nok dårlig til steking, særlig på høye temperaturer, om det bare er til å frese noen grønnsaker, greit nok, men ellers vil jeg gå for ekte smør! Meierismør o.l. Ikke margarin, altså.

Og hvis jeg MÅ ha knekkebrød? Hvilket er da det beste? Rugsprø (håper jeg...;O))?
Det er helt umulig å svare på når jeg ikke vet hvilken filosofi du følger, eller hvor mye karbohydrater du ca planlegger å innta på daglig basis. Og, hehe, du MÅ ikke ha knekkebrød. Men fiberrik er uansett de med lavest karboinnhold, men så inneholder det omtrent sagspon også da Det har hendt at jeg har spist en fire fem av disse i løpet av en dag, og det blir mye dobesøk av alt det dustete fiberet. Slitsomt.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat