Vis enkelt innlegg
Gammel 04-08-09, 20:16   #1
Levita
Medlem
 
Levita sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2008
Hvor: Oslo
Alder: 46
Innlegg: 422
Levita er en juvelLevita er en juvelLevita er en juvel

Levitas japanskinspirerte biffkjøtt

Skjær biffkjøtt i fine, små skiver (5 mm tykkelse)

Bland soyasaus (et par spiseskjeer per 200 gram kjøtt...?), bittelitt finhakket chili, revet ingefær og revet hvitløk til marinade og legg i kjøttet (trenger ikke bade i marinade, bare lag nok til å vende kjøttet godt inn i den). La stå i noen timer. Kjøttet får en svært mørk farge, men det er akkurat som det skal være. Stekes slik du liker det, lett rosa eller gjennomstekt.

Jeg vet soyasaus ikke har minst KH, men her er det kun snakk om å marinere kjøttet i litt marinade, ikke spise store mengder av sausen, så for meg går dette fint. Jeg lager det gjerne som en del av et større måltid med småretter, da smaken er ganske intens :-)

Levita er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat