Vis enkelt innlegg
Gammel 08-08-09, 20:33   #20
trillian78
Seniormedlem
 
trillian78 sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Oslo
Alder: 46
Innlegg: 1.175
trillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt av

Sv: Sukrin og barn?

Opprinnelig lagt inn av Bulldog, her.

Havsalt består også hovedsaklig av Natrium og Klor, ja

Altså... Vanlig bordsalt er Natriumklorid (NaCl) - det er altså en binding mellom grunnstoffene Natrium og Klor. Det betyr ikke at det å spise salt er det samme som å ta seg en slurk klor og deretter tygge i seg litt natrium. Det er heller ikke sånn at det finnes saltfabrikker som bruker klor for å produsere salt. Havsalt utvinnes for eksempel ved at man fyller et basseng med salt og lar vannet fordampe. Når vannet er borte ligger saltet igjen i bånn av bassenget.

Under produksjon av Splenda derimot bruker man klor i produksjonen. En annen ting er at man visstnok har målt store konsentrasjoner av sucralose i enkelte havområder etter at sucralose for alvor ble tatt i bruk. Enkelte dyrearter klarer ikke skille mellom sucralose og sukker, og sulter rett og slett i hjel fordi de bruker energien sin på å spise sucralose nesten uten kalorier.

Så den sammenligningen mellom klor i salt og klorbruk i splendaproduksjon holder ikke mål Bulldog.

__________________
¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º>
trillian78 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat