Vis enkelt innlegg
Gammel 09-08-09, 20:17   #14
Arteju
Juniormedlem
 
Medlem siden: Jun 2009
Innlegg: 28
Arteju er på en erverdig vei

Sv: Holde seg på ketolysekuren, uten å kunne lage maten selv

xtra :
Her er det snakk om ketose uten nok fett i kosten.
Er visst da kroppen begynner å tære på musklene.


Vaffel :
Har aldri møtt noen matallergiker offshore. Så vet ikke hva de gjør.
Kanskje de ikke jobber offshore :P

Er offshore 14 dager i strekk. Og så vanligvis 3 uker hjemme.

Frokosten er grei. Det kom jeg på når du nevnte egg. De serverer eggerøre og sprøstekt baconhver morgen. ¨Tonnevis. Morgensmat til 200+
Men eggerøren er ikke fetet opp med ekstra smør, rømme ol selvfølgelig.
Hva er fettinholdet i sprøstekt baxcon, ser ut some noe ala first price baconen. Lange og tynne baconskiver.
Finner ikke det via mat på data :/
50% så hadde fett og prot til morgens vært fikset....

Fungirl :
Har aldri sett Creme Fraiche offshore..
Hva kan jeg bruke creme fraiche til? Spise tonnevis fra boksen for å holde fettinntaket oppe?
Høres lite godt ut :P
Hvordan bruker du CF? Kunne trengt noen tips for land også jeg

Hvilke matvarer mener du jeg kan spørre om å få, som jeg kanøke fettinntaket med?

Kan ikke lage noe på rommet. Ingen kjøkken fasiliteter der.
Og slipper garantert ikke inn på kjøkkenet uten å jobbe i catering.

Tviler også på at de gidder å få spesialleveranser av varer for en enkelt person. Blir nok for dyrt. Og krever for mye arbeid av folk som ikke har tid.

Og hadde jeg fortalt dem der ute om ketolysekuren og 75% fett. Så hadde de ledd av meg. Stor fokus på lite fett i kosten som er fokuset.
Fra ting blir bestillt, til de finnes ute å plattformen tar fort flere uker.

Og neste gang er jeg trolig på ny plattform. Aldri plaget meg før, det å hoppe mye rundt. Men det gjør ikke ting lettere nå :/
Hadde jeg vært fast på en plass, så hadde det vært lettere å snakke med kjøkken personalet.

Arteju er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat