Sv: Holde seg på ketolysekuren, uten å kunne lage maten selv
Jobber overalt der de trenger meg.
Ingen fast plass. Og det har passet meg utmerket, fram til nå.
Nå hadde det vært veeldig greit å vært godvenn med kokken :P
Hjelper meg jo desverre lite om de bestiller noe på den riggen jeg er på neste tur.
Sannsynligvis ny rigg igjen neste tur :-(
I det siste har jeg vært på haugevis av forskjellige ekofisk plattformer.
Får sjelden vite hvilken jeg skal på før jeg er praktisk talt på vei ut :P
Ekofisk er feltet utenfor stavanger. Rundt 300 km eller noe sånn ut i havet.
Har jo tilgang på en god frokost iallefall. med egg og bacon.
Håper den sprøstekte bacontypen er veldig fet :P
Noen som har noen ide hva slags bacon de legger til grunn i mat på data?
Bacon med svor der står med ett fettinhold på nesten 50%..
|