Jeg sliter litt med salat. Ikke sånn å forstå at jeg ikke liker det - jeg synes frisk grønn lunsj-salat er godt, det, men- et salathode holder seg jo ikke pent og friskt så veldig lenge i kjøleskapet! Jeg bor for meg selv og lager dertil ikke mat til flere enn meg selv, heller - og selv om bladsalat er godt så spiser jeg ikke nødvendigvis store mengder hver dag, med den følge at jeg har frisk salat i kanskje én dag før den begynner å få brune kanter og jeg synes det er ekkelt. (Dette nesten uansett salattype og i hvilken dagligvarebutikk den kjøpes inn) Så jeg lurer på om, uhm, det er noen måte i det hele tatt å få den til å være tiltalende i noen flere dager? Evt hvor jeg kan få kjøpt veldig små salater så jeg kanskje rekker å spise opp tingen før den begynner å skifte farge. (De posene med ferdigblandet salat er et alternativ, men de er jo som regel ganske brune inni allerede i butikken...)