Vis enkelt innlegg
Gammel 11-08-09, 17:34   #1
Rin
Seniormedlem
 
Rin sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 40
Innlegg: 6.608
Rin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastisk

Salat og holdbarhet

Jeg sliter litt med salat. Ikke sånn å forstå at jeg ikke liker det - jeg synes frisk grønn lunsj-salat er godt, det, men- et salathode holder seg jo ikke pent og friskt så veldig lenge i kjøleskapet!

Jeg bor for meg selv og lager dertil ikke mat til flere enn meg selv, heller - og selv om bladsalat er godt så spiser jeg ikke nødvendigvis store mengder hver dag, med den følge at jeg har frisk salat i kanskje én dag før den begynner å få brune kanter og jeg synes det er ekkelt. (Dette nesten uansett salattype og i hvilken dagligvarebutikk den kjøpes inn)

Så jeg lurer på om, uhm, det er noen måte i det hele tatt å få den til å være tiltalende i noen flere dager? Evt hvor jeg kan få kjøpt veldig små salater så jeg kanskje rekker å spise opp tingen før den begynner å skifte farge.

(De posene med ferdigblandet salat er et alternativ, men de er jo som regel ganske brune inni allerede i butikken...)

__________________
Min krympedagbok & Lavkarbosaurus!
-33 kg med ketogen LCHF. Vedlikeholder normalvekta.


Rin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo-høyfett-nullkorn-passemett Svar med sitat