Vis enkelt innlegg
Gammel 17-08-09, 12:45   #13
Nicpins
Seniormedlem
 
Nicpins sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Melhus
Alder: 55
Innlegg: 991
Nicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastisk

Sv: Hva er det som skjer her? Jeg bare raser ned i vekt!

Jeg var helt nazi på å telle karber den første tida, men etterhvert blir det en vanesak. Jeg vet automatisk hvor mye karber ditt og datt inneholder, og i hvor store mengder.

Jeg spiser ikke nøyaktig 15 gr karber hver dag nei, noen ganger mye mindre selvfølgelig, men aldri over 20-25 gram. Det jeg spiser som kan få karbemengden litt høy er som regel rød paprika, nøtter, tomater, oliven og sånt noe. Jeg spiser bare ren mat, kjøtt, fisk, grønnsaker, meieriprodukter og egg. Og fett, selvsagt. (Jeg henter ca 75-80 % av energien min fra fett i maten.) Merkelig nok kan absolutt ALLE typer matretter lages av en eller annen kombinasjon av disse ingrediensene Det tar bare litt tid å lære seg å lage mat på en annen måte. Men det blir en vanesak.

__________________

Livet handler om hvordan man håndterer Plan B.
Nicpins er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - 54 kg med Ketolyse og generell lavkarbo Svar med sitat