Vis enkelt innlegg
Gammel 21-08-09, 21:12   #6
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Hva slags olje i apetina feta?

Opprinnelig lagt inn av aslaug, her.

Ja det var en god ide, det skal jeg jammen gjøre. Skal gå på den butikken på grønland torg og kjøpe i morra! forslag til urter (helst tørka)
Hvor lenge kan det holde seg i kjøleskapet tror du? For da kunne jeg laga masse......

Hvis du liker smaken på de som Apetina har, kan du jo kopiere dem!
F.eks så fant jeg en på nettet med hvitløk og grønne oliven med persille, og oregano.
Ellers så er det sikkert godt med chili, soltørka tomater hakka i småbiter etc.
Når du er på den sjappa, så be om den feteste. Min erfaring er at de gjerne har to typer, en skikkelig fet en og en litt magrere. Den fete er så sinnsykt god!
Ha i litt sitron i også, den burde holde seg i kjøkeskapet en stund. Ikke godt å si hvor lenge, men ettersom den ligger i olje så har du den nok en stund.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat