Sv: Kommer ikke i ketose
Ja, og naturlige kilder sånn ellers også. Når jeg kjøper koteletter eller renskåret kjøtt, passer jeg på å kjøpe det som er mest marmorert. Masse hvitt tilsvarer masse fett = bra! Samme med bacon, kjøper alltid det hviteste baconet. Spiser du meieriprodukter, så hold deg unna de magreste, kremfløte, ikke mat- eller kaffefløte. Seterrømme og ekte creme fraiche i stedet for lettvariantene. Stek all mat i ekte smør, ha olje eller hjemmelaget dressing over salaten.
Jeg har laget innmari mye coleslaw i det siste, det er en skikkelig feit salat, og er knallgod, og holder se lenge i kjøleskapet på grunn av oljen og edikken. Den finner du her!
Mange tar også Udo's Choise, Cocosa eller annen olje som tilskudd. Men ellers er det viktigste at du får i deg greit med fett fra maten. Fett er mettende, holder forbrenningen i gang og blodsukkeret stabilt.
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|