Tråd: Majones
Vis enkelt innlegg
Gammel 22-08-09, 10:43   #12
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Majones

Opprinnelig lagt inn av SunnhetMedSirrup, her.

hva er oppskriften på majo?

vet alerede : eggeplomme, sukker (sukrin) ... uhm?

Det er helt unødvendig med søtning.
Man trenger en olje med nøytral smak, eggeplommer, sennepsfrø, eventuelt en sterk sennep (maison dijon sennep er god) og salt.
Alle ingredienser må være romstempererte, og man må piske hardt hele tiden når man blander dem.
Det er egentlig enkelt å få til en bra majones konsistensmessig, så lenge man er nøye med piskinga, det er å få en tilfredsstillende smak som er vanskelig.

Ellers er det diskutert behørig i denne tråden.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat