Vis enkelt innlegg
Gammel 26-08-09, 10:48   #8
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Middag til å fryse ned i porsjonsformer?

Lavkarbopizza spiser jeg sjelden, det er ikke så godt at jeg gidder å lage det.

Blomkålmos bruker jeg ikke så m*e mere, lager heller jukseris. Men jeg spekulerer på om det går fint å fr*se revet blomkål uten at den mister sprøheten, jeg pleier vanligvis bare å frese den kjapt i panna så den ikke blir m*k.

Ostelasagne skal jeg lage i dag, må på butikken først etter fløte/CF.

I går laget jeg en gr*te lignende den Anne linket til, men brukte bare rosenkål som grønnsak. Fikk 6 porsjoner og det er jo middag som lett kan tas frem.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat