Vis enkelt innlegg
Gammel 26-08-09, 14:00   #1
Skippy
Seniormedlem
 
Skippy sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Gjøvik
Alder: 57
Innlegg: 616
Skippy har en fantastisk aura rundt segSkippy har en fantastisk aura rundt seg

Jukse-Budapestrull eller bløtkakebunn

Jukse-Budapestrull:
6 eggehviter
2dl sukrin
1 pose Heistad vaniljesauspulver

Visp marengs av eggehviter og sukrin, ca 10 minutter så her trengs maskin. Hell i pulveret mot slutten av tiden. Bres ut på smurt bakepapir, passer til en hel bakeplate. Stekes på ca 170 grader i 20 min.

Avkjøl, skjær i to og fyll inni og oppå med krem og multer(Budapestrull har ofte aprikos i), dryss litt valnøtter over. Denne kaka er best dagen etterpå. Obs, det går ikke å rulle denne siden bunnen blir litt sprø.

Bunnen kan også brukes som bøtkakebunn, dynk den da med f.eks utblandet Fun eple-pæresaft og fyll med det du vil. Da er kanskje kaka best ganske nylaget.

Kanskje noen gidder å regne karber her?


Sist redigert av Skippy : 27-08-09 kl 08:36.
Skippy er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat