Sv: Hva gjør jeg galt? Går ikke ned på ketolyse ...
Imse: Den ene spiser det meste. Den andre er som sagt vrien. Han spiser kjøttboller hvis de ikke er for grove, ikke tacokjøtt av en eller annen grunn, karbonader har vi egentlig aldri servert. Pølser er en sikker vinner. Fiskeboller, fiskekaker og fiskepinner også. Og alt av raske karbohydrater, men det prøver vi jo å begrense. Av grønnsaker spiser han gulrot og agurk, en gang iblant broccoli.
At ferdigmat ikke er vanlig mat synes jeg er en veldig pussig påstand. Ikke for deg, kanskje. For oss er det helt normalt. Og for alle jeg kjenner også, faktisk. Å skulle tre sine egne definisjoner ned over andre, synes jeg nesten er litt ufint.
Livet vårt er utrolig hektisk akkurat nå (pga jobb og andre ting som har kommet litt plutselig på oss). Å prioritere matlaging fra bunnen av når jeg ikke har tid til å treffe venner eller trene, føles bare helt feil. Så viktig er det ikke for meg. Så da er nå kanskje ikke det rette tidspunktet for en omfattende kostomlegging.
|