Jeg opplever selv at det å leve lavkarbo når man er syk er like lett som når man er frisk. Orker man ikke å spise, så orker man ikke...og det lille man spiser er jo ikke nødt for å være høykarbo da... Har holdt meg generelt mye friskere på lavkarbo de siste snart to årene, og jeg er sjelden syk lenge av gangen. Men da "trøster" jeg meg heller sjelden med høykarbomat. Likevel ser jeg jo et poeng i at hvis man totalt mangler lyst på mat, og det eneste som frister er høykarbo, så er det jo godt å få i seg noe. Merker gjerne en tendens til at folk "hopper" av lavkarbovogna når man har en livssituasjon som ikke stemmer med det hverdagslige, (sykdom, stressrelaterte problemer, sorg osv) Selv opplever jeg at jeg blir sterkere mentalt også når jeg ikke styrer med karber i kosholdet når det er tunge tider...da holder jeg bedre ut det meste... Så: er man syk...prøv å spise lavkarbo så blir man fortere frisk og har sterkere immunforsvar...tenker jeg...