Sv: Hva gjør jeg galt? Går ikke ned på ketolyse ...
Jeg er forresten også flasket opp på Toro og Findus, mamma var ikke akkurat noen gourmet .
Det gleder meg dermed stort at også de har begynt å i større grad lage mat fra bunnen av, nå er jo de pensjonister og har bedre tid, men pappa fisker mye på sommeren og er på elgjakt på høsten, så de har til en hver tid fryseren full, og lager opp kaker og grytekjøtt som bare er til å ta opp og smekke sammen til et smakfullt måltid.
Jeg måtte virkelig lære meg å lage mat fra bunnen av for tre år siden, da mine største prestasjoner før lavkarbo var å smekke sammen et ostesmørbrød eller koke pasta. Det hendte jeg slo skikkelig på stortromma og lagde falafel eller linseburger, men det var vel ytterst sjelden .
Og det er en stor omveltning, men nå har det blitt en vane, og jeg bruker sikkert ikke mer enn en halvtime om dagen på å lage mat.
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|