Sv: Middagen i en småbarns-familie
Mannen min tåler heller ikke fisk. Da han jobbet skift, var det greit. Vi kunne jo spise fisk når han jobbet kveld!
Da han kom hjem og sa til ungene at han skulle begynne å jobbe 8-16, smalt det fra sønnen på 14: Men når skal vi spise fisk da?
Det hender gubben er på langtur, som i går, og da blir det fisk til middag, ja!
Ellers spiser snuppa og jeg røklaks/ørret og sønnen liker makrell i tomat, så helt uten fisk er vi ikke!
Når jeg lager middag, lager jeg stort sett noe alle kan spise, men med forskjellig tilbehør.
Kjøttpølser med potetmos til de andre, blomkålmos til meg.
Kjøttgryte med ris til de andre, grønnsak/soppmix til meg.
Taco-/kjøttdeig med tilbehør hvor jeg spiser tacotallerken, sønnen med lefse, snuppa med skjell og gubben tacotallerken med smuldret skjell over. Til gubben og snuppa tar jeg av kjøttdeig før jeg har oppi tacoblandingen. Det vil nemlig ikke de ha!
Skal ikke være lett, dette her!
|