Spørsmål om steik
Har ett matspørsmål jeg:
Her i huset er vi glad i svinesteik med min himmelske saus 
Svinesteika er jo sånn vanlig snurret skinkesteik, og den antar jeg ikke inneholder så mye karber...
Sausen er:
Sjyen fra stekinga av steika.
Så litt smør.
Så en god dæsj rømme
Og minst en boks matfløte, enda mer dersom jeg skal ha myyye.
Og så div krydder.
Har jeg så blir det brunost, og ripsgele også, men det er skjelden jeg har slikt i hus.
Men dette er vel lav-karbo mat??
Ketolysegodkjent??
Jeg bruker maisenna-jevner da, for å få sausen tykk som vi liker den....DET er vel ikke bra.
HVa annet kan jeg bruke for å tykne sausen?
Som tilbehør har vi jo potet-gulerot-kålrabi-brokkoli-blomkål.
Men dersom kjøtt og saus er ok, så kan vi jo bare kutte ut potet og gulerot, og så er det bare å hive innpå??
Vi pleier kjøpe så stor steik at vi har nok til "himmelsk lapskaus" dagen etter.
Siden jeg nettopp med tanke på dette laget myyye saus i går. så skjærer jeg opp steika i biter, og hiver restene av grønsakene oppi og varmer det opp.... Nyyyyyyd elig.
Lurer på om dette er en ok middag ?????????+
|