Vis enkelt innlegg
Gammel 04-09-09, 11:20   #3
Carisma
Seniormedlem
 
Carisma sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
Carisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastisk

Sv: Nasjonalt råd for ernæring åpner opp for lavkarbodietter

Opprinnelig lagt inn av Imse, her.

den urnorske poteten..

Jeg leste en artig artikkel om det med hvorfor Europa begynte å spise poteter. De den kom trodde de den var giftig, og det tok 300 år før den ble godtatt. Franksmennene måtte ty til drastiske tiltak da de hadde sult-krise, og fant ut at poteten var billig mat for de fattige.
Den ble gjort attraktiv og interessant ved at en franskmann satte opp vakter rundt potetåkrene sine, med tanken om at forbudte ting alltid er mer interessante. Det stemte, folk stjal poteter i mengder om natta, og sånn spredte den seg.
Samme gamle leksa, pakk inn dritten i noe fancy så selger det som hakka møkk...

__________________
Persistance pays!
Carisma er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat