Vis enkelt innlegg
Gammel 06-09-09, 00:09   #1
Ivory
Seniormedlem
 
Ivory sin avatar
 
Medlem siden: May 2009
Hvor: Hedmark
Innlegg: 680
Ivory er et fyrlysIvory er et fyrlysIvory er et fyrlysIvory er et fyrlysIvory er et fyrlysIvory er et fyrlys

Ivorys pizzabunn

Har mikset litt på rundstykkeoppskrifta mi, og kommet fram til en pizzabunn som ligner veldig på vanlig hjemmelaget bunn. Den litt tykke, myke varianten - uten at det smaker egg!

Pizzabunn (langpanne)

8 egg
Ca 1 ts salt
2 ts sukrin
125 g (1 boks) Tine naturell kremost (firkantet boks)
100 g solsikkekjerner (malt)
50 g mandler (malt)
3 ss olje
2 ss kruskakli (kan kanskje sløyfes)
1 dl fløte
4 ss fiberhusk
2 ts bakepulver

Bland alt det bløte til en jevn røre. Rør inn bakepulveret i de malte solsikkekjernene, og bland dette + de malte mandlene og resten av det tørre sammen med de våte ingrediensene. La det hele stå en stund så fiberhusken får svelle. Bre røra utover en bakepapirkledd langpanne, og stek på midterste rille på ca 200 grader i ca 10 minutter, eller til bunnen ser ferdig ut (er tørr over alt, har hevet seg, og kanskje begynner å bli gyllen). Ta den ut og ha på ønsket fyll. Stek videre i ca 15 minutter, eller til den begynner å bli gyllen.


Fyll ble nesten "Himmelsk gryterett" med masse ost på toppen. Kjempegodt!

__________________

Ivory er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat