Jeg lurer litt om dere har noen tips, spesielt til frokost? Lunsj? Og kvelds...? Jeg har lest hva jeg kan ha og ikke kan ha osv, men er så veldig lite kreativ med tanke på hvordan jeg skal sette dette sammen. Det tar vel litt tid å legge fra seg alt det "gamle" man har lært om lite fett osv. Jeg er vant til ganske mye brød og knekkebrød i kosten... Bare pålegg gjør at jeg nesten brekker meg Rein skinke f.eks.... Så hvis noen har linker eller tips, så tar jeg de i mot med stor glede Leste forresten noe jeg fant av Dahlqvist, der hun skriver at til f.eks. frokost så kunen man ha: Filmjølk + 1 msk linfron. Forstark den gjerna med ett par matskedar keso och gradde alternativt egg, bacon eller skinka. Er filmjølk det samme som H-melk? Hva er keso? og hva betyr gradde? Hehe, litt blond her ja Men skjønte det bare ikke helt noen av ordene her På forhånd takk!