Vis enkelt innlegg
Gammel 07-09-09, 12:57   #3
arnakristin
Seniormedlem
 
arnakristin sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Drammen
Innlegg: 2.035
arnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt av

Sv: LCHF - ett par spørsmål ang måltider :)

Hei,
Litt svorsk opplæring:
Grädde = fløte
Keso = cottage cheese
Filmjølk = surmelk

Her finner du forresten en online ordbok, http://www.ordbok.com/svensk-no/se-no-se.html

På hjemmesidene til LCHF i Norge kan du laste ned en liten brosjyre vedrørende LCHF og du finner også en kjapp info folder vedrørende Dahlqvist’s kostprogram, http://www.lchfnorge.no/kostprogram.html

Her inne på forumet finner du et vell av oppskrifter i oppskiftsforumet. Du behøver ikke å tenke tradisjonelt frokost/lunsj/middag på LCHF det går fint an å spise ”middagsmat” til alle måltider.

Håper du finner litt inspirasjon her:
Oppskrifter: http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=45
Her er en samling av lavkarbo oppskrifter, http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=19503

Dersom hensikten med kostholdsendringen er å få en god progresjon i vektnedgang så vil jeg anbefale deg at du leser deg opp på de ulike filosofiene og velger deg en du kan leve med. Les, lær og følg den valgte filosofien, ikke at det er noe tvang altså men det er så mange fallgruver for en nybegynner på lavkarbo og man ønsker jo ikke at noen skal snuble og miste motivasjonen. I tillegg er det mye enklere for alle ekspertene her inne å gi råd og veiledning. Bøker får du eventuelt låne på biblioteket og supplementer med informasjon her på forumet.

arnakristin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat