Vis enkelt innlegg
Gammel 08-09-09, 17:14   #1
Karbosara
Seniormedlem
 
Karbosara sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Hvor: Fjerdingby
Alder: 58
Innlegg: 7.302
Karbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastisk

Grønnsaks Wok-Karbosaras variant tilbehør til biffmat

WOK- tilbehør til biffmat: (2 personer)

1-2 stangselleri
5-6 sjampinjonger
1/2 rødløk

alt dette deles opp i bliter og brunes i wokpannen med godt smør og litt olje.

Så har man oppi
ca 2 ss soyasaus
1 krm ingefærpulver
1 stor ts hot mangochutney eller søt chillisaus
1/2 ts østerssaus.(denne er veldig salt, vær forsiktig!)

Smak til med salt og pepper hvis du syns det trengs mot slutten.

La alt "steke" seg i wokpannen og fjern fra varmen før det blir brent. Bruker sterk varme og den må passes på!

Av og til bruker jeg litt fløte i. Da blir det som en stuing.


Var omtrent sånn. Vel bekomme!

__________________
fra Karbosara... vei mot lettere
tider!
Den siste nedtur-Velkommen hjem til meg! Blogg


Karbosara er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren, startet 1.nov, 2007 Svar med sitat