Vis enkelt innlegg
Gammel 08-09-09, 20:00   #7
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Jo billigere - jo mere konserveringsmiddler ?

Jeg er ikke redd for disse stoffene nei.

Sitat:

Info om E 251

Navn:
Natriumnitrat
Type stoff
Konserveringsmiddel
Beskrivelse
Natrium Saltpeter. Stopper bakterievekst bla botulisme bakterien (Clostridium bitulinum). Finnes naturlig i enkelte grønnsaker.
Brukes til:
Ost og konservert fisk/kjøtt

Info om E 509
Navn:
Kalsiumklorid
Type stoff
Surhetsregulerende
Beskrivelse
Kan og hjelpe til at matvarer holder seg sprø og friske.
Brukes til:
Hermetikk, bordsalt, ost, syltetøy, gele





Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat