Vis enkelt innlegg
Gammel 10-09-09, 12:47   #2
arnakristin
Seniormedlem
 
arnakristin sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Drammen
Innlegg: 2.035
arnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt av

Sv: Enda et nytt menneske :)

Hei,
Det er flere her inne som går på lavkarbo og resten av familien på ”normal kost”, regner med at de stikker innom tråden etter hvert. De fleste greier kombinasjonen fint og man bytter ut poteter/ris/pasta med ekstra grønnsaker på egen tallerken.
H-melk bør du ikke bekymre deg for da det ikke er lavkarbo vennlig, mens fløte derimot…
Det er mange som har overkommet fettforbiene sine etter hvert.
Du kan jo ta en myk overgang til lavkarbo ved å kutte ut de verste matvarene; sukker, mel, ris, pasta og poteter. I tillegg gå over til å bruke grønnsaker som vokser over jorden + løk.
Så kan du lese deg opp på de ulike retningene innen lavkarbo og gjøre deg opp en menig om hva du kan leve med. Bøker får du eventuelt lånt på biblioteket og supplementer med informasjon her på forumet. Anbefaler deg å lese i alle fall de klistrede trådene, de som liggers øverst i hver kategori.
Lavkarbo er en paraplybetegnelse på karboreduserte dietter, man regner med at lavkarbo er alt under 150 kh per dag. Her finner du forumsdelen med informasjon om ulike lavkarbo kostholdsretninger, http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=6

Dersom du velger en ketogen diett, ketolyse og skaldemann, så vil du nok få den berømte stålånden men for de aller fleste så går det over.
Klart man kan trene men de fleste anbefaler rolig trening i begynnelsen på ketogene dietter.

Kjekt å ha: Matvaretabell, med oversikt over næringsinnhold i ulike matvarer, www.matvareguiden.no

Lykke til...

arnakristin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat