Vis enkelt innlegg
Gammel 26-04-05, 17:41   #1
Marianne
Livsdesigner
 
Marianne sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 4.596
Marianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastisk

Svinefilet med pinjekjerner





1 porsjon



150-180 g indrefilet av svin

1 ss pinjekjerner

smør til steking

salt og pepper



Varm opp en teflonpanne og ha i 1 ts smør. Legg i fileten hel og stek den lett og brun på begge sider. Skru ned varmen og la den småfrese i 2-3 minutter. Den kan godt være litt rosa inni – det gjør fileten saftig og fin. Tilsett salt og pepper som du ønsker. Ta ut kjøttet og ha hakkede pinjekjerner i pannen. Stek dem en liten stund til de er gylne. Skjær opp fileten i 2 cm tykke skiver på tvers av fibrene. Legg den på tallerkenen og ha pinjekjernene over.



Fra Sunn og Slank med Maria





__________________
Marianne

I expand my life to include the possibilities of miracles!
Marianne er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg m/egne tilpasninger Svar med sitat