Sv: Lavkarbosalsa?
Jeg har en hjemmelaget salsa-oppskrift. Jeg har ikke "telling" på antall karbs og sånn, og er ikke funnet på noen lavkarboside, men denne kan da ikke være så ille?
1/2 finhakket rød paprika
1/2 finhakket grønn paprika
2 bokser grovhakkede tomater (ca 400g)
1 finhakket løk
1 ts kajennepepper
1 ts chilipulver
1/2 lime (saften av den)
jalapenos (etter smak)
salt/pepper
Blandes og has i en bolle. Tilsett saften av 1/2 lime og smak til med salt og pepper.
Jalapenos finhakkes og has i etter smak.
Holder seg noen dager i kjøleskap.
(Jeg pleier å "tømme av" tomatene gjennom et håndkle e.l. før jeg blander det, ellers synes jeg det blir så veldig mye væske, eller veldig rennende salsa.)
__________________
DElmål 1 - 7kg til 1.juli 2013.
Delmål 2 - totalt 17kg til 1.januar 2014.
Delmål 3 - totalt 30kg til 1.januar 2015.
|