Sv: Hva er galt med ingredienslister?
Hei sanjul,
Jeg klarte ikke helt å holde meg jeg heller så jeg ringte og fikk dette svaret på mail:
"Hei
Viser til vår telefonsamtale ad karbohydratnivå på vår Kruskakli.
Vår Kruskakli deklarasjon er basert på gjennomsnittsverdier over år. I tillegg ser vi også på matvaretabeller (papir og dataversjoner).
Våre siste analyser viser karbohydratnivå på 9,7 g / 100 g og kostfiber på 50,7g / 100 g.
Vi kommer ved neste oppgradering av emballasje til å gjøre en ny vurdering på hvilke verdi som kommer på pakken.
Kli er ytterste del av hvetekornet og kan nok variere litt i verdi alt etter hvilken kornsort det er.
Det finnes mange forskjellige hvetesorter - vårt mel har en blanding av forskjellige kornsorter for å oppnå en spesiell kvalitet på melet.
Med vennlig hilsen
Rigmor Hunstad Fagerli
produktsjef
Norgesmøllene AS"
__________________

[/url]
|