Vis enkelt innlegg
Gammel 24-09-09, 10:48   #4
Carisma
Seniormedlem
 
Carisma sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
Carisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastisk

Sv: Diverse spørmål om karbs og insulin

Opprinnelig lagt inn av scartz, her.

hehe, ja ser den!
MEN, når det er jevnt sig av kunder må kassene være åpne lengre...
Har ikke det noe å si?

Insulinet forsvinner fra kroppen når jobben er gjort (for de fleste, med noen unntak... ) Høyt insulinnivå over tid er ikke bra for kroppen. Så lenge man spiser karbohydrater vil det alltid være behov for litt insulin til å rydde og holde reint, så og si. Problemet oppstår når mange av de blir hengende rundt for lenge. Og med stadige rush, blir de overarbeida og utslitt og slutter å gjøre jobben riktig.
Så i en kropp som fungerer optimalt er det et jevnt tilsig av langsomme karbohydrater, som dermed fører til et jevnt tilsig av insulin, og dermed et stabilt blodsukker.

__________________
Persistance pays!
Carisma er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat