Opprinnelig lagt inn av MHM
Nå har jeg laget egne tortilla-lefser. Jeg startet med oppskriften øverst på siden her, med egg, vann og soyamel. Men da hang de ikke sammen i det hele tatt! Så jeg tok i litt mer vann og et par ss hvetemel, og da gikk alt så meget bedre. Røren var tykk, og jeg strøk den forsiktig ut i panna, slik at de skulle bli tynne. Smaksetting var salt, pepper, litt taco-krydder, en halv hvitløk og litt karri.
Smaken var TOPPERS!
Og først nå innser jeg at de kjøpte tortillalefsene ikke bare inneholder transfett og mye karbohydrater, men de smaker jo PAPIR sammenliknet med de hjemmelagede. 
Har prøvd lefsene nå og de var fantastisk gode til taco, problemet var at de ble tykke og når jeg brettet de så brakk de. Ser flinke MHM jukset med hvetemel, da lurer jeg på om det ikke er bedre med glutenmel, hva har dere andre brukt?
|