Vis enkelt innlegg
Gammel 31-05-04, 10:58   #26
Kristian
Seniormedlem
 
Kristian sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: M & R
Alder: 58
Innlegg: 1.443
Kristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt av
Question

Opprinnelig lagt inn av MHM

Nå har jeg laget egne tortilla-lefser. Jeg startet med oppskriften øverst på siden her, med egg, vann og soyamel. Men da hang de ikke sammen i det hele tatt! Så jeg tok i litt mer vann og et par ss hvetemel, og da gikk alt så meget bedre. Røren var tykk, og jeg strøk den forsiktig ut i panna, slik at de skulle bli tynne. Smaksetting var salt, pepper, litt taco-krydder, en halv hvitløk og litt karri.
Smaken var TOPPERS!
Og først nå innser jeg at de kjøpte tortillalefsene ikke bare inneholder transfett og mye karbohydrater, men de smaker jo PAPIR sammenliknet med de hjemmelagede.

Har prøvd lefsene nå og de var fantastisk gode til taco, problemet var at de ble tykke og når jeg brettet de så brakk de. Ser flinke MHM jukset med hvetemel, da lurer jeg på om det ikke er bedre med glutenmel, hva har dere andre brukt?

Kristian er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins og jeg dietten Svar med sitat