Vis enkelt innlegg
Gammel 01-10-09, 17:21   #3
Hillelille
Medlem
 
Medlem siden: Mar 2009
Innlegg: 239
Hillelille er ny på veien

Sv: Eggedosis med sukrin?

Opprinnelig lagt inn av Ullabulla, her.

Jeg kan fortelle at jeg er helt hektet på dette i øyeblikket.
Jeg har en liten kjøkkenmaskin med visper som jeg bruker.
Jeg bruker 2 egg og 3 tsk sukrin og pisker et par minutter til jeg ser at det har fått volum og begynner å tykne. Da tilsetter jeg 3 tsk fiberhusk (noen vil kanskje synes at 2 tsk er nok) og smakstilsetning som kan være:
1 tsk vaniljeessens
1 tsk kanel
2 tsk Heistad syltetøy
2 tsk malte mandler.

Må spises straks.

Ofte lager jeg gele av Fun Light og kommer eggedosisen over.
Gele av f.eks. Fun Light med bringebær og Heistad bringebærsyltetøy i eggedosisen.

Anbefales å prøve

Jeg har en liten uvane, eller uvane og uvane...men når jeg baker sukker(ja SUKKER)brødbunner til bløtkaker pisker jeg eggedosisen i minst 20 minutter, så når jeg nå skulle bare piske eggedosis så gjorde jeg jo det som vanlig. Resultat: Mye mer eggedosis enn man klarer

Hillelille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: egenkomponert Svar med sitat