Sv: Anngående utregning av karber...
Opprinnelig lagt inn av Nutta, her.
Kaldpresset olivenolje ja.. d smakte jeg i dag for første gang da jeg var ute å spiste kyllingsalat på en restaurant idag. Det var egentlig ganske godt det. innbiller meg bare at jg ikke får det til å smake så godt hjemme som ute. Olivenolje forbinder jeg lissom med en ekkel bismak vanligvis. men jeg skal prøve tipset ditt
Ja, jeg har for vane å spørre og grave til jg skjønner sammenhengen men det er litt greit, for da vet jeg at jeg gjør det rett 
Man lærer aldri noe om man ikke trø spørre til man faktisk har skjønt poenget!
Når det gjelder bismak på olivenolje fikk jeg en aha- opplevelse da jeg var med en venninne i en spesialforretning. Jo dyrer olje, jo bedre er den!
Må jo ikke kjøpe den dyreste, men det kan være verdt å legge litt penger i den oljen man skal ha "bar" over salaten! Da slipper man bismak, i hvert fall!
|