Vis enkelt innlegg
Gammel 05-10-09, 22:35   #14
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Karbs, begreper og miksing

Opprinnelig lagt inn av LaVidaE, her.

Hmm, men iølge GINoll 50+ skal jeg bare spise 3g karbo 3x dagen, totalt 9g karbo...
Og da blir det for mye karbo med eggehvitene.

I min matvaretabell står det 1,2g pr 100g eggehvite, men det må være feil for på nettets matvaretabell, står det 0.6g pr 100g egg.

Nope, i min svenske utgave står det i allefall 12g karber pr dag. Maks 3 pr måltid.

Det er eggehvita som inneholder karber, men du spiser vel plomma og? Egg inneholder 0.9 g karber pr 100g. Vei et egg, så skal du se at det blir ikke mye over 100g med to egg uten skall. Skaldeman sier selv han ikke regner karber fra egg
Jeg tror det viktigste er å få i seg litt grønnsaker og om du spiser 9, 12 eller 15g spiller ikke så stor rolle, fløte og rømme er nok det som stopper vektnedgangen, ikke masse lovlige grønnsaker

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat