Vis enkelt innlegg
Gammel 13-10-09, 17:10   #33
Filakia
Medlem
 
Filakia sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2009
Hvor: Mjøndalen
Innlegg: 192
Filakia er på en erverdig vei

Sv: Mislykkede osteknekkiser?

Opprinnelig lagt inn av Margrethe, her.

Jeg har stort sett laget av swiss cheese, smaker som jarlsberg og er nok ganske fet.

De ostene jeg har brukt (Kavli ferdigskivede og Taffel) er alle av typen "smelteost". Norvegia er mindre vellykket, og tar lengre tid, og medfører fettete bakepapir, lengre tilberedningstid, og ikke så godt resultat (etter min smak). Iflg. min Clue-ordbok er "processed cheese" en oversettelse for smelteost. Kanskje du bør se etter en "processed cheese" der borte, og se om den oppfører seg bedre på bakepapiret?

__________________
Filakia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Nylig vektoperert - på jakt etter ny filosofi - kanskje OE? Svar med sitat