Sv: Hjeeelp!
Er det ikke to ss fløte ELLER to ss rømme da, Dreamy?
Jeg spiser ikke noe av det uansett.
Jeg er tilbake på induksjonen for to uker nå, og i går spiste jeg til middag:
En og en halv nakkekotelett, som jeg først krydra med salt, pepper og dryssa over litt krøsta hvitkløk, og stekte i ovnen på to hundre gr i tretti førti minutter på alufolie. Sammen i ovnen kutta jeg opp en haug med grønnsaker (skvåsj, brokkoli, blomkål, paprika, løk etc) som jeg krydra med salt og pepper, og høvla et par skiver smør med osthøvel og hadde over, og pakka inn i alufolie og la det på brettet sammen med kotelettene.
Nakkekoteletter er dødsgodt og kjempebillig.
Når det gjelder sauser, så har du bernais, eggesmør, saus av kokosmelk, kraft og så videre. Det er bare fantasien som setter grenser.
Gjør deg ferdig med Foseid-dietten, og begynne på indukjsonen på nytt, men denne gangen med masse tålmodighet og matglede 
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|