Vis enkelt innlegg
Gammel 19-10-09, 08:18   #12
Veggpryd
Seniormedlem
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Romerike
Alder: 58
Innlegg: 2.462
Veggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt av

Sv: Var på Egon i går

Opprinnelig lagt inn av tovehs1, her.

Hei

Om ikke Egon har endret radikalt på sine rutiner de siste par årene så er alt de serverer halvfabrikata, - dessverre!
Alle sauser er pulversauser, de bruker billigste oljer og t.o.m. omeletten er ikke av rene egg...det kommer som omelettmix i plastkanner.
Jeg spiser aldri på Egon lengre, - synes prisene er alt for stive med tanke på hvilken råvarer de bruker...

Ha en fin dag :-)

Ja, det var leit å høre. Jeg har inntrykk av at det er svært mange restauranter som får råvarene sine i spann fra storkjøkken-leverandører. Det som er ille er at de skal ha så stive priser for mat som ikke er mat engang. Det er sørgelig, og det ødelegger hele kosen med å spise ute en gang i blandt.

Veggpryd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat