Tråd: Pizza Bunn
Vis enkelt innlegg
Gammel 30-04-05, 16:18   #11
Skorpia
Seniormedlem
 
Skorpia sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Drammen
Alder: 65
Innlegg: 1.424
Skorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt av

Opprinnelig lagt inn av Aline

det var derfor jeg hadde masse basilikum og oregano i deigen
den smakte selvsagt ikke som italiensk hvetemelspizza, men den smakte ok

Ja det er akkurat det jeg mener,ser du hadde litt speltmel i og det har jeg også prøvd for å få litt mer riktig pizzabiunnsmak,men en må faktisk halvblande for at det skal bli brukanes,og hadde jeg vært deg ville jeg kutta ut soyamelet,det har en tendens til å bli veldig brunt og lager usmak,tåler lite varme,bruk soyaprotein i stedet.

__________________
Skorpia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo for det meste Svar med sitat