Vis enkelt innlegg
Gammel 01-11-09, 15:26   #164
Mizzmaya
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Nov 2009
Hvor: Bor i Mosjøen, byen midt i Norge, og trives kjempegodt:)
Alder: 44
Innlegg: 7
Mizzmaya er på en erverdig vei

Sv: Sjokolade 70% +

Opprinnelig lagt inn av Muskat, her.

Håper det ikke allerede finnes en anmeldelsestråd, for det har jeg lyst til å starte nå!

Sitter her med en 77% Haches, cocoa D'Arriba, produsert i Tysklad. Innholdsfortegneslen sier:
fett 22 g
mettet fett 14 g
kolestrol 15 mg
totalt karbohydratinnhold 10 g
sukker 9 g
fiber 3 g
protein 3 g

Med første bitt har denne en viss vokskonsistens - den er like glatt og har omtrent samme motstand som å bite i et stearinlys (ikke spør hvorfor jeg vet det). Kald er den veldig fast og frigir lite smak. Men den smelter lett i munnen, og er da en glatt, finkornet, relativt mild mørk sjokolade. Sammen med te er den VELDIG god, men kraftig!

Muskat

Noen andre sjokoladetråder:
85% sjokolade: http://forum.lavkarbo.no/showthread....ight=sjokolade
70% kontra 85% sjokolade: http://forum.lavkarbo.no/showthread....ight=sjokolade
70% kontra kunstig søtet: http://forum.lavkarbo.no/showthread....ight=sjokolade

Finnes det noen Norske sjokolader som kan spises?

Mizzmaya er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat