Vis enkelt innlegg
Gammel 02-11-09, 12:11   #1
Nannah
Seniormedlem
 
Nannah sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Akershus
Alder: 65
Innlegg: 3.126
Nannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastisk

Baconsnurrede elgkarbonader

600 g elgdeig
400 g grov medisterdeig
2 egg
2 dl fløte
1/2 -1 ss salt
1 ts pepper
4-5 knuste enerbær

Baconskiver

Bland deigen godt. Gjerne i kjøkkenmaskin.
Form 8 tykke karbonader. Legg to baconskiver i kryss på ei fjøl og plasser karbonaden midt på krysset. Brett sidnen over karbonaden.
Brunes i panne med skjøten ned først...snu og brun andre siden.
Legg dem i en ildfast form og stek dem ferdig i stekovnen på 175-200g
ca 15 min.
Serveres med sopp/purrestuing,rosenkål, og lavsukker tyttebær(ônos kjøpes i sverige) Lr rør selv m kunstig søtt.

Vedlagte bilder
Filtype: jpg DSC01262.jpg (520,5 KB, 119 visninger)
__________________
Oppskriftene mine finnes her:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=32614

Nye oppskrifter i matbloggen min !! http://hanseloggretel.blogspot.com/
Nannah er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF... Svar med sitat