Sv: Hvor mye fett? Og evt. kalorier?
Opprinnelig lagt inn av Margrethe, her.
Fordelingen er bra ketolysemessig - men jeg hadde nok prøvd å kutte ned på kaloriene. Selv om man jukser med energibalansen, så trenger de færreste av oss 3300 kcal.
(jeg kuttet forresten ut ketolyse av samme grunn. Det ble alt for mange kalorier, jeg begrenset meg jo ikke...)
Hvordan i alle dager greier dere å holde ketosen oppe om dere spiser mindre kcal da? Fett er jo dyrisk med kcal, og for å få nok fett må du nå inn med kcal? Har du en oppskrift på det, så skal jeg gjerne kutte ned på kcal inntaket. Men, jeg har ikke greid det. Fikk klar beskjed fra kursleder, om alltid å bruke setersmør(meierismør), seterrømme og ren kremfløte, for i det hele tatt og komme nær nok så mye fett som jeg måtte ha. Alle lettprodukter var totalforbudt, for de har mer karbohydrater. `Fettet dem tar ut erstattes med karbo, bare sjekk!
Så, hvordan greie å få høy nok fettprosent, med mindre kcal?
__________________

|