Hei jeg er ganske ny her inne, og har fulgt ketolysjuren i ca 6 uker nå. har en enkel oppskrift på en sjokoladebalnding jeg synes er veldig god. 100 g Sjokolade 70% 100 g Cocosa (jeg har brukt uten smak så langt) 100 g Valnøtter (grovhakket) 100 g Paranøtter (grovhakket) Smelt sjokoladen i vannbad og ha deretter i Cocosaen. Når begge deler er helt smeltet, bland gordt sammen og ha i nøttene. Blir veldig flytende Ha alt opp i en flat form kledd med aluminiumsfolie. Fordel nøttene jevnt. Sett så formen i kjøleskap slik at massen stivner. Skjær så opp i ruter. bør oppbevares i kjøleskap slik at den ikke blir bløt. Cocosa blir flytende ved ca 24 grader. Cocosa fås kjøpt i helsekost butikker. resten i vanlige matvarebutikker-. Enkelt og godt. Nam nam