Vis enkelt innlegg
Gammel 11-11-09, 20:16   #10
Serenio
Medlem
 
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 143
Serenio er på en erverdig vei

Sv: Å være gjest

Altså, akkurat han tok dette bra, det skal han ha, så ikke noen klager på han som vert! Vi kommer til å spise godt på forhånd og spise det vi tror er greit i selskapet uten å lage noe oppstyr omkring det, ikke minst av hensyn til de andre gjestene. Og vi er der jo for å ha det gøy og kose oss, så det blir sikkert fint. (Det er bare jeg som er litt hårsår...)

Men det virker - sånn generelt altså - som det er så mye mer legitimt om man har en eller annen sykdom å skylde på, f.eks. allergier osv. Og jeg tenker stadig på det når jeg er ute og handler nå, butikkene er fulle av karboer! Det er jammen ikke rart at folk blir overvektige. Jo mer jeg leser og erfarer, jo mer irritert og frustrert blir jeg over at det er så ensrettet fokus på det som er opplest og vedtatt "sunt". Skulle liksom ønske jeg kunne si at jeg er allergisk mot karbohydrater og folk ville nikke og si, ja, det er klart, da må du jo la være det, men det blir i steden straks problematisert og jeg må forklare og forsvare...

Men heldigvis er de fleste jeg kjenner ikke så vanskelige å forklare dette til, vi opplevde også forleden å være på besøk hos noen som vi ikke har sett på evigheter (venner av kjæresten min, som jeg bare har møtt en eneste gang tidligere), og straks de hørte om vårt spiseprosjekt, så hev de seg rundt og tilpasset maten for oss, uten å heve et øyenbryn engang. Det står det virkelig respekt av!

Men jeg er bare SÅ fornøyd med å faktisk få til dette lavkarbogreiene, og det er mest takket være alle dere som er her. Det er jo her jeg har hentet alle oppskrifter og inspirasjon fra!

Serenio er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert (DS i 2003) men vil gjerne leve LCHF Svar med sitat