Vis enkelt innlegg
Gammel 15-11-09, 12:54   #2
pleiadene
Medlem
 
Medlem siden: Nov 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 428
pleiadene har en fantastisk aura rundt segpleiadene har en fantastisk aura rundt seg

Sv: En drøm, som KAN realiseres med hjelp fra alle her!❤

Opprinnelig lagt inn av Kanutten, her.

Det er vel mange flere enn meg som har en drøm liggende latent i kroppen..

Kanskje vi her kan oppmuntre hverandre til å gjennomføre drømmen??

MIN drøm har jeg hatt siden jeg var lita jente..
Som endel her kanskje har fått med seg er jeg hekta på Irland. Har vært der 15 ganger nå på de siste 7 åra . Elsker landet lenge før jeg visste hvor i verden det lå... Så MIN drøm er å gå i de irske høylandene i ei uke til sommern..

Pr i dag har jeg verken kondis eller vekt som skulle tilsi at det er lett gjennomførbart. Men med DERES hjelp og motivasjon håper jeg å finne det som skal til for å komme i shape til da! Jada Gerd, wiien er fremme og skal brukes hyppigere!

Hva drømmer DU om og hva kan VI gjøre for å hjelpe deg å oppnå drømmen din???

Jeg hadde en Ford Ka en gang som het KANUTTEN! Irland, jeg kan kjenne lukten ... har vært der mye. Når de snakker om "den grønne øya" så kan jeg forsikre deg om at den er enda grønnere enn du tror. De irske hedene, kysten, de små stedene på Vestkysten, Ballyferriter og andre steder! Du kommer til å elske det! Og du klarer det! Man klarer det man vil - folk er utrolig vennlige og hyggelige! Ligg bare unna ølet! Det tror jeg er stappfullt av karber, men det er mye annet å drikke. Jeg skal sende deg mange gode tanker og ønsker. Dette kommer du til å elske, og du kommer dit, det er jeg sikker på! MIN DRØM er å kunne gå i fjellet uten problemer, uten å være andpusten, uten å føle at jeg har min dobbeltgjenger på ryggen, stoppe ved et fiskevann, steke ørret på bålet, og ja ... mmm

pleiadene er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat