Vis enkelt innlegg
Gammel 17-11-09, 09:49   #1
Dietta
Seniormedlem
 
Dietta sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2009
Hvor: Buskerud
Alder: 59
Innlegg: 5.921
Dietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastisk

Søtningsmiddel

Må først få takke alle dere som legger ut så mange fantastiske oppskrifter. Dette forumet gjør virkelig lavkarbo-livet lettere
Har et spørsmål i forbindelse med søtningsmiddel. Ideelt sett ønsker jeg å bruke sukrin i stedet for splenda/natreen, der dette er mulig. Sparte karber er de beste...
Så, da jeg ikke har tidligere erfaringer med sukrin, lurer jeg på om det er mulig å erstatte splenda/natreen i de fleste oppskriften uten problemer, eller om det er tilfeller der dette ikke lar seg gjøre. (Tenker her mest på kakeoppskriftene)
Hvis dette er mulig, er det bare å erstatte lik mengde ? Egenvekten er jo mye høyere på sukrin
Vet at det står mye om søtningsmiddel i flere tråder, men er ikke i stand til å finne "svaret" for øyeblikket, det er jo så mange tråder å lete i.....

Dietta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Jeg er ikke tjukk - bare litt for kort.... Svar med sitat