Vis enkelt innlegg
Gammel 17-11-09, 11:50   #18
Iset
Seniormedlem
 
Iset sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 44
Innlegg: 10.031
Iset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastisk

Sv: KK fornekter seg ikke ...

Opprinnelig lagt inn av Kanutten, her.

En liten avsporing og kapring av tråden... MEN, jeg har hele tre stk i familien min som er operert på samme vis som deg (bror, svigerinne og søskenbarn). Skulle ønske jeg klarte få dem til å spise lavkarbo... De HAR fått ketolyseboka mi for å studere lavkarbo og ketolyse, men de påstår at de blir så uggen i magen av alt fettet... Har du tips jeg kan gi dem??

Jeg ble uggen i begynnelsen men det gikk seg til. Jeg tror mange misforstår og tror det er fettet som gjør dem dårlige, når det i virkeligheten er kombinasjonen av fett + karbo som gjør det. Jeg tåler fint mye fett sammen med et lavkarbokosthold, men spiser jeg fet mat som pizza, pommes frites og slikt, blir jeg dårlig. Tåler det, men blir uggen i magen av for mye (og mye for meg er jo lite for andre). Men de kan jo ta det litt gradvis. Dessuten er jo feks. Lindberg ypperlig å leve på, de kan jo ta den varianten? Det MÅ jo ikke være ketolyse. Eller må de slanke seg? Jeg ble jo slank etter operasjonen og har holdt vekten i noen år nå, uten problemer. Men jeg mener lavkarbo er best for helsa, derfor prøver jeg å ha et noenlunde slikt kosthold.

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
Iset er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer Svar med sitat