Vis enkelt innlegg
Gammel 17-11-09, 15:03   #5
Nannah
Seniormedlem
 
Nannah sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Akershus
Alder: 65
Innlegg: 3.126
Nannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastisk

Sv: Søtningsmiddel

Sukrin funker bedre i bakst en de syntetiske søtstoffene.. du må somregel bruke litt mer sukrin enn du ville ha brukt av sukker. Og sukrin brenner seg fortere enn sukker. Så kakene trenger oftere lavere temp. For å bytte søtstoff må du nesten bare prøve deg frem og smake rett og slett

__________________
Oppskriftene mine finnes her:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=32614

Nye oppskrifter i matbloggen min !! http://hanseloggretel.blogspot.com/
Nannah er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF... Svar med sitat