Sv: Iskremmaskin - ikke helt vellykket
Jeg bruker
4 mellomstore egg og pisker den til eggedosis med en halv kork flytende suketter og 20 vaniljeessensdråper
1 boks kremfløte, pisker den til krem og har i en halv kork flytende suketter der og, sammen med 2 ss kakao.
Blander de to blandingene pent sammen
Så setter jeg på min Phillips og lar den gå mens jeg heller blandingen forsiktig nedi.
Mens den går, drysser jeg oppi 1 rute hakket Bocca oppi.
Lar den gå i ca 40 min.
Etterpå når den er ferdig skynter jeg meg å posjonere ut isen evt helle den over i noe annet, slik at for mye av isen ikke blir mer "frosset" nedi bollen. Kanskje dette er løsningen for deg og?
Er alltid et lag på 1/2 cm nedrest som min mann iherdig skraper ut...hehe....
Syns vi får utnyttet den bra jeg da...
Supergod is!
__________________
fra Karbosara...på vei mot lettere
tider! Den siste nedtur-Velkommen hjem til meg! Blogg
|