Vis enkelt innlegg
Gammel 22-11-09, 20:35   #6
Karbosara
Seniormedlem
 
Karbosara sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Hvor: Fjerdingby
Alder: 58
Innlegg: 7.302
Karbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastisk

Sv: Iskremmaskin - ikke helt vellykket

Jeg bruker

4 mellomstore egg og pisker den til eggedosis med en halv kork flytende suketter og 20 vaniljeessensdråper
1 boks kremfløte, pisker den til krem og har i en halv kork flytende suketter der og, sammen med 2 ss kakao.
Blander de to blandingene pent sammen

Så setter jeg på min Phillips og lar den gå mens jeg heller blandingen forsiktig nedi.
Mens den går, drysser jeg oppi 1 rute hakket Bocca oppi.
Lar den gå i ca 40 min.

Etterpå når den er ferdig skynter jeg meg å posjonere ut isen evt helle den over i noe annet, slik at for mye av isen ikke blir mer "frosset" nedi bollen. Kanskje dette er løsningen for deg og?

Er alltid et lag på 1/2 cm nedrest som min mann iherdig skraper ut...hehe....

Syns vi får utnyttet den bra jeg da...


Supergod is!

__________________
fra Karbosara... vei mot lettere
tider!
Den siste nedtur-Velkommen hjem til meg! Blogg


Karbosara er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren, startet 1.nov, 2007 Svar med sitat