Vis enkelt innlegg
Gammel 25-11-09, 22:11   #1
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk

Hvor ligger skjæringspunktet mellom mengde fett og karbohydrater?

Vi sier jo - lite karber -> mere fett. Mye karber -> lite fett.

Men hvor er skjæringspunktet?

Som mange her har erfart, så kan man om man er i ketose, spise så mye fett man bare orker omtrent, fremdeles gå ned i vekt og ha god helse.

Men om man f.eks velger å ha et kosthold med rundt 50 gram karbohydrater hver dag, hvor mye fett skal/kan/bør man da spise? Hvis man spiser 70? 100?

Noen som har studert noe rundt det, finnes det noen artikler på området?

mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat