Vis enkelt innlegg
Gammel 26-11-09, 10:30   #17
Charlott
Seniormedlem
 
Charlott sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Skreia, på sjølveste Toten ;)
Alder: 58
Innlegg: 4.182
Charlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastisk

Sv: "Pariser schnitzel" og "wiener schnitzel" (bilde)

En annen variasjon er å legge ost og røkt skinke mellom to flatbankede stykker. Pleier å ha egg/parmesan/knust baconcrisp på stekesidene først og så legge på ost/skinke på den rene siden og den andre oppå. Da slipper man å skjære lommer for å fylle osten inn der. Du verden så ryddig og enkelt forklart dette ble

__________________



Vanligvis er jeg tynn og bedårende, men i dag har jeg fri!

Charlott er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat